Sunday, January 29, 2017

This is the main rule sekiranya anda berazam untuk menurunkan berat badan. No excuse 

😊
.
Pernah satu ketika dulu saya bersembang dengan seorang mak cik ni. "Mak cik ni memang x dapatla nk kuruskan badan. Lepas gym pergi makan roti canai". Nak nagis tepi bucu kerusi bila mak cik tu cakap macam tu. 😂😂
.
Memang la mak cik. Tak guna juga kalau pegi gym tapi tak control makan. Tak de apa efek pun. Silap hari bulan makin bertambah berat sebab lepas gym g melahap roti canai 😰😰
.
Apa-apa pun first thing first kena jaga makan. Jaga kalori intake, jaga nutrisi intake
.
Tapi kalau tak tahu macam mana nak kira kalori, macam mana nak makan dengan betul, makanan apa yang ptut ambil, jom la sertai Fat2Fit 30 Days Challenge. Program ni ada sekali mentor fitness dan nutritionist taw. Bukan program tangkap muat je
.
Satu lagi kalau you all jenis dah usaha banyak kali untuk turunkan berat tapi masih tak berjaya. Yang golongan ni sangatlah digalakkan join program. Insyaallah kali ni boleh berjaya punya 😘😘
.
Boleh PM je saya untuk tahu lebih lanjut mengenai program Fat2Fit 30 Days Challenge. Saya akan berikan info dahulu dan kemudian bila nak sertai tu sy akan bagi detail syarat penyertaan
.
Kita buat sama-sama, kurus sama-sama, sihat sama-sama
.
Boleh Pm atau WhatsApp di +6010-4031219 😊
Previous Post
Next Post

post written by:

0 comments: