Tuesday, July 25, 2017

Minyak Ikan Tulen Berkepekatan Tinggi.

Antara pelbagai lemak yang ada, terdapat satu lemak yang tidak boleh dikurangkan iaitu asid lemak penting Omega 3. Asid lemak Omega 3 tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.Dua jenis asid lemak Omega 3 yang utama ialah:

  • Asid eikosapentaenoik (EPA)
  • Asid dokosaheksaenoik (DHA)


Keistimewaan Omega Guard Shaklee

  • Minyak Ikan Berkepekatan Tinggi

Omega Guard membekalkan spketrum lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega 3 tulen, yang biasanya ditemui secara semulajadi dalam ikan kecil di habitat lautan dalaman air sejuk. Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999 mg Omega-3 (546 mg EPA yang bermanfaat untuk kesihatan, dan 360 mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh.  • Penyulingan Molekul Berganda

Untuk memastikan ketulenan dan kepekatan, minyak ikan di dalama Omega Guard menjalani proses moden penyulingan molekul 3 peringkat yang memekatkan asid lemak Omega 3 dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik dioksin, PBC, dan lain-lain bahan cemar.

Ianya juga membantu mengurangkan bau dan rasa hanyir.

  • Sahabat Laut

Diiktiraf oleh Friend Of The Sea untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar.


Spektrum lengkap asid lemak perlu Omega 3 dengan ketulenan tinggi adalah nutrien yang anda perlukan untuk badan yang sihat dan kuat


SAYANGI KESIHATAN, CINTAI DETIK KEHIDUPANSumber: Panduan Produk Shaklee


Untuk membuat pembelian Omega Guard Shaklee, boleh klik link ini terus. Pembelian ini dibuat secara langsung terus kepada Shaklee, Kos pengeposan ke Semenanjung Malaysia ialah RM 10.60 dan kos pengeposan ke Sabah dan Sarawak ialah RM 21.20, tidak kira berapa banyak item yang dibeli. Kos pengeposan adalah tetap. Sama ada beli 1 item atau 10 item atau 13 item, kos pengeposan adalah sama :)

Harga yang diapaprkan di page pertama ialah harga produk tanpa GST. Selepas confirmation pembelian dibuat dan ingin meneruskan dengan pembayaran, harga yang dipaparkan adalah total harga produk beserta GST.

Boleh beli Omega Guard Shaklee di sini ya.


Pembelian boleh dibuat dengan menggunakan debit kad atau kredit kad. Selepas membuat pembelian boleh contact kak syu untuk dapatkan hadiah :)

Harga yang dipaparkan dalam link ni ialah harga runcit. Untuk mendapatkan harga ahli dengan potongan harag sebanyak 10 hingga 30 peratus, boleh contact kak syu untuk pendaftaran.Kak Syu
WhatsApp; 010-4031219
Facebook: Syuhaidah Rahmam
Previous Post
Next Post

post written by:

0 comments: